Cautare

2044 de rezultate pentru "rezultate titularizare bistrita" (3.23 secunde)
Anuntul a fost facut de purtatorului de cuvant al PSD, Radu Moldovan, la Bistrita, potrivit realitatea.net. Purtatorul de cuvant al PSD a precizat ca oferta a fost decisa in urma unei discutii private.
"Am facut pana acum verificari la Neamt, Arad si Bistrita", a spus ministrul de Interne.
Si dupa ce a fost sambata la Cluj, la alegerea fara urma de contracandidat a lui Daniel Buda in fruntea organizatiei judetene, de la Sangeorz-Bai, din judetul Bistrita, a comentat si maternalul:
Scrisoarea deschisa, in care la final se mentioneaza ca lista de semnaturi ramne deschisa, a fost semnata de europarlamentarii Corina Cretu, Catalin Ivan, presedintele PSD Bistrita Nasaud, deputatul Radu Moldovan, Dorel Caprar, presedinte PSD Arad, Dan Sova, senator - primvicepresedinte PSD Olt, Iulian Badescu, deputat, Daniel Savu, senator, Remus Lapusan, presedinte PSD Cluj, Claudiu Manda, deputat si presedinte executiv PSD Dolj, Valeriu Zgonea, deputat - vicepresedinte PSD, Catalin Nechifor, deputat - presedinte PSD Suceava, Andrei Dolineaschi, deputat, presedinte executiv PSD Botosani, Sorin Bota, senator, Nicu Banicioiu, deputat, vicepresedinte PSD, Ciprian Nica, deputat, Oana Mizil, deputat, presedinte PSD Calarasi, Georgian Pop, deputat, Florin Iordache, deputat, Alin Antohi, presedinte PSD Neamt, Adrian Duicu, presedinte PSD Mehedinti, Viorel Hrebenciuc, presedinte PSD Bacau, Laurentiu Nistor, deputat, presedinte PSD Hunedoara, Ioan Cindrea, presedinte PSD Sibiu, Ion Mocioalca, presedinte PSD Caras-Severin, Horea Teodorescu, deputat - presedinte PSD Tulcea, Mircea Dusa, lider de grup PSD Camera Deputatilor.
Judetele unde presedintii consiliilor judetene sunt membri PDL au primit sume enorme: Alba-1500 mii lei, Bistrita-Nasaud 1500 mii lei, Dambovita 6000 mii lei, Suceava 1500 mii lei.
Singurul, Ioan Oltean, seful filialei din Bistrita si unul dintre sustinatorii lui Vasile Blaga, s-a declarat ferm in favoarea variantei premierului politic:
Nici Ioan Oltean de la Bistrita nu a vrut s-o semneze, nici Buda de la Cluj nu a vrut s-o semneze, nici Calian, care apare mai des pe ecranele televizoarelor decat crainicii de stiri.
O asociatie din Bistrita care deruleaza programe pe piata muncii din fonduri europene si de la Guvern are sediul intr-o cladire care apartine familiei ministrului.
Astfel, o regiune grupand Aradul, Timisul si Caras-Severinul ar asigura, nu-i asa, o preeminenta politica pedista. Maramuresul, impreuna cu Bistrita si Clujul ar putea fi castigate cu putin efort de catre acelasi partid.
Arad-Caras-Severin-Timis, Bihor-Salaj-Satu Mare, Hunedoara-Alba, Sibiu-Brasov, Maramures-Cluj-Bistrita-Nasaud si Harghita-Covasna-Mures. Trei regiuni s-ar constitui in Moldova: Suceava-Botosani, Iasi-Neamt-Bacau-Vaslui, Braila- Galati-Vrancea-Buzau. Alte sapte regiuni ar fi concentrate in sudul Romaniei:
In sfarsit, nu putea lipsi de la mahalaua politica a PD-L, secretarul general al partidului, broscoiul de Bistrita Ioan Oltean, un fel de maestru intr-ale jignirilor si injuraturilor.
"Broscoiul" de Bistrita, Ioan Oltean, ne-a luminat, la randu-i, cu gandirea sa avansata. Pentru ca nu e de acord cu comasarea alegerilor, Opozitia e iresponsabila.
E stilul marca PDL", a declarat Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita. Referindu-se la declaratia lui Mircea Geoana de luni, potrivit careia alegerea lui Vasile Blaga in functia de presedinte al Senatului este "inceputul sfarsitului celor doi lideri ai USL", Ponta a afirmat:
E stilul marca PDL", a declarat Victor Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita. Referindu-se la declaratia lui Mircea Geoana de luni, potrivit careia alegerea lui Vasile Blaga in functia de presedinte al Senatului este "inceputul sfarsitului celor doi lideri ai USL", Ponta a afirmat:
au furat o functie care nu era a lor si au cumparat niste voturi de la UDMR. E stilul marca PDL", a spus Ponta, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita.
"Daca guvernul nu gaseste solutii de rezolvare a problemelor, singura solutie este plecarea guvernului" Daca guvernul nu gaseste solutii de rezolvare a problemelor reale cu care se confrunta Romania, singura solutie este plecarea guvernului, a declarat vineri, la Bistrita, secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, care a avansat si un termen de o luna pentru prezentarea unui set de masuri de catre Executiv.
Pedelistii nu renunta la comasarea alegerilor PDL are in vedere alegeri comasate in luna noiembrie a acestui an si asteapta motivarea deciziei Curtii Constitutionale pentru a vedea care articole din legea privind comasarea alegerilor sunt neconstitutionale, a declarat recent, la Bistrita, secretarul general al democrat-liberalilor, deputatul Ioan Oltean.
Domnul Oprea a fost colegul nostru si nu a fost niciodata un secret ca a fost colegul nostru Presedintele PSD, Victor Ponta, desemnat premier, a declarat, sambata, la Bistrita, intrebat despre sustinerea Guvernului de catre UNPR, anuntata de catre Gabriel Oprea:
Negrut Clement, Olar Corneliu BISTRITA-NASAUD: Botis Ioan-Nelu, Oltean Ioan BRASOV: Tita-Nicolescu Gabriel, Andronache Gabriel, Postolachi Florin, Ialomitianu Gheorghe CLUJ: Buda Daniel, Calian Petru Gurzau Adrian HUNEDOARA:
PONTA ARE DE ALES INTRE COABITARE SI PNL Premierul desemnat a declarat, la Bistrita, ca e pregatit de "o relatie institutionala" cu Basescu.
google-analytics.com